vineri, 13 iunie 2014

Pentru voi !



           Inca putin si facem un anisor. Daca s-ar fi intamplat sa fie pana in data asta prima aniversare a Incanespuse, probabil ca as fi uitat. De ce? Pai time is money(pentru unii) iar pentru altii, our time is bullshit. Dar asta e alta discutie in care nu ma aventurez deocamdata pentru ca inca sunt euforic.

          S-a mai dus o perioada pentru care teoretic, cel putin momentan, merita sa te imbeti ca porcul. Realist privind e doar trecerea timpului, de plans de altfel! Viata isi urmeaza cursul ei normal, un curs pe care-l mai faci si tu cu mana ta. Micile succese iti ofera satisfactia de care ai nevoie sa poti merge mai departe.

        Viata e o lupta!

        Momentele de glorie sunt cele care te fac sa simti ca daca crapi maine accidentat de un sofer matol, nu ai facut umbra pamantului degeaba! Important e ca atunci cand nu mai esti, cei ce raman sa zica "a facut multe, saracul".

         Integralist !

         Multumesc Unibuc, multumesc profilor care mi-au facut viata si noptile un calvar, dar inainte de toate, multumesc colegilor.

          Va urasc pe voi cei care ati trait ca belferii si ati putut veni la facultate zilnic sustinuti fiind de parinti sau alte surse de lichiditati, va apreciez pe voi cei care, la fel ca mine, ati muncit ca sa platiti o taxa de scolarizare mult prea nesimtita pentru buzunarul nostru romanesc, dar va respect pe toti. Pentru ca am avut parte de acceptarea si neutralitatea pe care o respinge cam orice tip de grup.  Va iubesc pe voi, cei care desi ati fi putut ajunge la facultate zilnic, dar ati suferit de o crunta lene, lipsita de leac. Va ador pe voi cei care v-ati integrat in viata capitalei neconditionat, voi cei care cunoasteti Bucurestiul dupa cluburi. dar care totusi ati reusit sa fiti numiti ABSOLVENTI! Va sunt devotat voua celor care m-ati primit printre voi in orice situatie, voua celor care m-ati ajutat si v-am ajutat la orice examen in limita posibilitatilor.

          Aici a fost vorba de un mozaic etnografic, oameni din toate colturile tarii care au inter-relationat si care au devenit prieteni, iubiti, amici de bere si campionat mondial! Ati fost grupul frecventat timp de 3 ani, dar in care in tot acest timp, nu au existat decat discutii superficiale. Va doresc tuturor sa ajungeti bine platiti fara mari eforturi. Celor care au ramas inca cu datorii, va doresc succes si lipsa de griji, dar tratati cu seriozitate. Veti trece cu  totii, dar e bine sa stiti asta abia dupa ce se intampla.

          Mult noroc cu existenta, spor la bani caci de munca se gaseste oricand, doar ca remuneratia conteaza!

         Multumim dna Sefer si dna Neicu! Sunteti exemple de perseverenta pentru noi toti!

         Majoritatea traim o viata de cacat, intr-o tara de cacat! Intr-un procent bine determinat, doar in mainile noastre ne sta soarta! O hartie nu ne va ajuta neaparat sa traim mai bine sau sa avem salarii astronomice, dar e o sansa in plus!

         Ne vedem la master! Va pup cu sinceritate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu