sâmbătă, 27 septembrie 2014

Terminator!



          Problem? Si Maruta isi ia vacanta! Dar parca nu asa lunga, este? Ce mai faceti ciorilor? Nu, nu sunt rasist, deci ciocu' mic! Ciorilor!

          Revin dupa o ne-vacanta la fel de revoltat si cu la fel de multe cunostinte demne de otetit vieti.

          Desi avansez ca varsta, nu reusesc sa ma dezmint si sa ma multumesc cu raspunsuri simple. Inca ma intreb cum poate o rapandula care desface conserve cu bornăul  sa primeasca comenturi gen " ce buna esti", inca ma intreb de ce nu s-a inventat gazometrul pe merit, inca nu stiu de ce cacat Poptamas-gen inca primeste share-s si comenturi.

           E toamna!

           Se duce inca un an.

            Stiti care e visul oricarui tanar? Sa aiba masina? O sa o aiba pe a lu' tacsu', permis sa-si ia. Sa aiba casa si familie? Doar daca e usor acreierat. Casa poate, familia  sa astepte. Sa aiba bani nemunciti? Interpretabil.

            Nu ba! Sa mearga la inscriere la facultate si sa intrebe "E mare concurenta pe loc?" si sa primeasca raspuns: "Ce concurenta? Ai platit taxa de inscriere-esti admis". Asta e ba visul oricarui tanar. Mai conteaza ca nu tre' sa te vada nimeni cand intri in facultatea respectiva ca s-ar putea sa te faci de cacat? Important e ca tot romanul are posibilitatea sa ia o diploma.
            Te simti important pentru ca ai terminat Automatica sau Politehnica? STAI LINISTIT! Altul care a terminat Spiru deja iti fumeaza banii si meritele.

           Aberez!

           Trece vremea, dupa cum zicea si Contrabita ala, sau care era el de zicea. Ce am mai aflat ? Popa Nan cum te duci si Nan Popa cum vii? Irelevant. Ati prins aluzia ? Sunt convins ca nu. Nu-mi ziceti ca sunt abstract! Poate doar exagerat de subtil.

         Va multumesc pentru fidelizare, desi nescris de 3 luni, inca vizite. Gramatica mea e buna,ati luat-o voi razna.

         Nu am uitat promisiunile, dragilor. Excesul meu de cunostinte si experienta va da in continuare lectii. Stand by...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu