marți, 27 ianuarie 2015

Revedere!





            Hepi Bordei and hepi niu ier!

    .....ca de cand nu ne-am vazut, multa vreme a trecut. Si de cand m-am departat...multa lume am umblat.....(nu neaparat din proprie initiativa). Vrei, nu vrei, devii nomad! Nu stiti ce spun? E o lectie de viata! Las' ca vedeti voi! Aveti senzatia ca barbatii fac legea?

        Ce mai faceti, oameni buni? Mai traiti? Bun. Si eu. Cum? Nuu.....voi mai bine! Nu dati vina pe mine. Timpul e de vina. E asa de devreme si totusi am descoperit deja ca nu exista vreo resursa mai pretioasa decat atat. Time is money? NO! Time means life... Si viata noastra trece de nici nu zici ca a fost!

        Ce am mai descoperit noi in ultima vreme? Suntem mai batrani cu vreo juma de an. Avem presedinte nou. Halep e nr 3 mondial. Benzina a scazut sub pragul psihotic de 5 lei. Francul s-a dus in mortii lui ruinand vieti si planuri! Prostia a ramas minim la fel sau a crescut direct proportional cu natalitatea. De ce? Pai ce pretentii sa ai cand apari intr-un popor de bolovani ? Vezi lumina zilei idiot by default! Poptamas face furori in continuare cu citate furate. Banica ne-a cantat si sarbatorile trecute. Gaurile in asfalt s-au adancit si parca vad mai multa durere in cur decat niciodata! Avem un vedet nou...ala din Ardeal cu meclan de ghei care se arde in dos. Atentate teroriste. A murit Demis Roussos ( RIP). S-a operat Tonciu la bornau!

        Ce s-a mentinut? Oamenii inca sunt niste curve prin natura lor. Daca prezinti un interes anume, esti bun, esti bagat in seama. Daca nu, esti ultima gaina. Ramai si o sa mori singur! Discriminarea e la moda. Si eu urasc baragladinile! Si nu sunt rasist! De fapt in general, urasc leprele si putorile ordinare (dar nu le discriminez, le-as scalpa ca pe oricine altcineva) care la 30 de ani sunt inca sponsorizati de niste parinti amarati pe chip si in suflet. (cica studenti). Te-n familia ma-tii cu studentia la 30 de ani si fara 1 amarat de an de vechime in campul muncii! Dormi toata ziua, o tii din petrecere in petrecere cu alcool in cap mai mult decat creier si bagi joint-uri care costa per gram cat leafa lu' tactu pe 2 zile! Ca meniul sa fie complet, hai sa-ti mai bagi si nasul intr-o oala imputita deja, care nu-ti fierbe deloc! Desi adevarul asta e, mi-e tare greu sa ma obisnuiesc cu gandul ca unii au aparut pe planeta asta doar cu rolul de mancarime in cur(adica enervanti si dezgustatori).

        Nenorocitele de valori morale au disparut demult! N-ai BMW? N-ai six pack? N-ai o carca de bani nemunciti? Nu esti mai inchis la culoare decat restul lumii? Nu ai 2 metri patrati de tatuaje? Nu trag fiarele de tine de 10 ori pe saptamana ? N-ai o gasca plina de smenari? Esti nimic! Cu riscul de a ma sacrifica...astept apocalipsa aia!

        Da...potatoes gonna potate. Nu dau 2 bani! Scarbavnica societate! De la ultima postare mi-au mai aparut 2,53 fire de par alb in cap. Da, exact! Pt toate cele de mai sus.

       Pana una alta, imploram timpul sa ne lase sa traim, sperand la o continuitate. Multumesc pt fidelitate. Asteptam continuari, idei, meditatii, gandiri, teorii, cugetari,logici, reflectii, filosofii, intelepciuni, contemplatii, etici, concluzii, psihanalize, reverii, etc etc! Speram ca John nu si-a pierdut simtul in arta cuvantului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu